Bold people

Alle vacatures.
vind jouw droombaan.

Meer dan 100 traineeships en vacatures voor young banking professionals

FILTER

Medewerker Bijzonder Beheer Early Hypotheken

Heb jij passie voor klantcontact en ben je altijd bereid om samen met de klant tot de best passende oplossing te komen? Zit het ook wel goed met jouw kennis van wet- en regelgeving en inlevingsvermogen? Dan zoeken we jou! Interesse? Lees dan gauw verder!

01-12-2021Amersfoort

KYC Analist Zakelijk

Voor één van onze opdrachtgevers in Utrecht zijn wij opzoek naar junior+ KYC/CDD medewerkers die beschikken over zakelijke ervaring. Beschik jij over minimaal een half jaar zakelijke ervaring op het gebied van KYC/CDD? Dan zoeken wij jou! Interesse? Lees dan gauw verder!

01-12-2021Utrecht

Junior Transactiemonitoring Analist

Voor één van onze opdrachtgeversgevers in Utrecht zijn wij opzoek naar gemotiveerde junior transactiemonitoring analisten die graag aan de slag willen gaan binnen één van de vier grootbanken in Nederland. Je gaat je voornamelijk bezig houden met onderzoek ter voorkoming van fraude, witwassen en terrorismefinanciering. Heb je een Wft Basis? Dan belonen wij jou met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.000 ,- en nog veel meer. Interesse? Lees dan gauw verder!

01-12-2021Utrecht

Acquisitie Regisseur

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Acquisitie Regisseur! Bij jij communicatief sterk, kan jij goed en onderbouwd advies geven en ben jij flexibel in werktijden? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

30-11-2021Rotterdam, Nederland

Relatiemanager Technologie, Media en Telecom

Voor onze opdrachtgever in de Randstad zijn wij op zoek naar een ervaren Relatiemanager. De focus ligt op Technologie, Media en Telecom. Heb jij al commerciële ervaring, ben jij communicatief sterk en ben jij direct beschikbaar? Lees dan snel deze vacature en neem contact met ons op!

25-11-2021Rotterdam, Nederland

Administratief Medewerker Bijzondere Spaarvormen

Voel jij je verantwoordelijk om verzoeken van klanten en adviseurs correct en op tijd uit te voeren en er mede voor zorg te dragen dat de werkprocessen beter kunnen? Vind je het leuk om in een team te werken met afwisselende administratieve werkzaamheden op het gebied van bijzondere spaarvormen en Banksparen? Pak je graag samen de verantwoordelijkheid om steeds weer te leveren conform afspraken met het merk? Denk je graag mee over het verbeteren van processen? Solliciteer dan snel!

24-11-2021Utrecht

Kredietacceptant Commercial

Ben jij die energieke Acceptant en functioneer je goed in teamverband? Ben je positief, flexibel en klantgericht ingesteld en hou je ook van aanpakken? Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je hebt de ambitie om het elke dag een stukje beter te doen. Dan ben jij die Acceptant die wij zoeken!

23-11-2021Diemen, Nederland

Medewerker Intermediaire Zaken

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een Medewerker Intermediaire Zaken. Ben jij de link tussen de adviseurs? Ben jij communicatief sterk, werk jij goed in een team en heb jij al enige ervaring? Lees dan snel verder!

18-11-2021Utrecht, Nederland

Bancair Professional

Hé professional! Heb jij al werkervaring en wil jij graag een leuke uitdaging aangaan binnen de bancaire sector? Dan ben je bij BOLD People aan het juiste adres! Wij gaan jou helpen een nieuwe uitdaging te vinden en gaan jou helpen de nodige Wft-certificaten te behalen! Interesse? Solliciteer vandaag nog en ga met ons in gesprek!

18-11-2021Utrecht

Financieel adviseur zakelijk

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven Financieel Adviseur Zakelijk! Vind jij het leuk om zakelijke klanten te adviseren? En wil jij terwijl je werkt bij ons nog meerdere WFT's halen? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct!

18-11-2021Amsterdam, Nederland

1 2 3 12

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People