Financieel adviseur zakelijk

Plaatsingsdatum: 18-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Amsterdam, Nederland

Wil jij kennis en ervaring opdoen over de zakelijke markt en erachter komen wat de ondernemer nodig heeft en hoe jij hier waarde aan kunnen toevoegen?

Als financieel adviseur zakelijk spreek jij dagelijks nieuwe en bestaande MKB-klanten telefonisch of per chat over hun onderneming. Kortom, een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheden en ruime kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Wil jij een mooie carrière opbouwen waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Reageer dan direct op deze vacature!

Hoe ziet jouw dag eruit?

In de rol van financieel adviseur zakelijk ben je het eerste (telefonische) aanspreekpunt voor de MKB-klanten met een complex(er) vraagstuk of problemen. Je hebt te maken met ruim 325.000 zakelijke klanten die vragen/problemen hebben over de dagelijkse bankzaken. Denk aan het aanvragen van een nieuwe betaalpas, het doorgeven van een bestuurswijziging, problemen met internetbankieren, een mislukte overboeking etc. Je luistert, regelt, checkt en communiceert op hoog niveau, waardoor de klant zich begrepen en geholpen voelt. Daarnaast besteed je aandacht voor de ontwikkelingen in het bedrijf van de ondernemer. Dit betreft een volledige thuiswerkfunctie. Na corona  zal je 1 dag in de week werken op kantoor.

Opleidingsperiode

Je start in een team van ongeveer 7-8 collega’s. Om goed van start te kunnen gaan, word je 5 weken opgeleid vanuit huis. Je start met een 6-daagse training, luistert mee met de gesprekken en daarna krijg je begeleiding van een buddy om waardevolle gesprekken te kunnen voeren. In deze opleidingsperiode moet je minimaal 32 uur per week beschikbaar zijn.

Het BOLD People aanbod

  • Een detacheringscontract en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector.
  • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden.
  • Een mooi salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
  • Pensioenopbouw vanaf de 26 gewerkte weken.
  • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere Wft certificaten (Hypothecair en Vermogen).
  • Een vast contactpersoon vanuit ons die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
  • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
  • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bichha Ly (Recruiter)

030-3039300

bichha@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People