Servicedesk Medewerker

Plaatsingsdatum: 11-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Amersfoort

Als medewerker 1e lijn ondersteuning ben je bezig met het aannemen en registreren van vragen, wensen, klachten en verstoringen. Ook het afhandelen hiervan behoort in sommige gevallen tot je taken. Je bent erg klantgericht en vindt het een uitdaging om de interne en externe klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Verder ben je bezig met het uitdraaien van reguliere rapportages en het ontwikkelen van eenvoudige rapportages voor klanten. Je denkt actief mee met de klant over het oplossen van knelpunten.

De functie valt binnen het Operations Support Desk team. Dit team is het aanspreekpunt voor het afhandelen en in voorkomende gevallen het oplossen en voorkomen van informatievragen, opdrachten, klachten en verstoringen in het hypotheeksysteem en -proces. Je bent dan ook niet bezig met Kantoorautomatisering, werkplekbeheer en aanverwante werkzaamheden.

Concrete taken die je uitvoert zijn:

  • beantwoorden van de mailbox
  • opvoeren van nieuwe incidenten
  • sluiten en terugkoppelen van incidenten
  • opstellen van rapportages
  • beantwoorden van vragen
  • najagen van oplossingen bij de verantwoordelijke partijen

Je krijgt de vrijheid om binnen de gestelde kaders invulling te geven aan de functie. Fouten maken is menselijk zolang je maar de drive hebt om jezelf en het team continu te blijven verbeteren. Verder heb je contact met externe geldgevers, notarissen, intermediairs en interne klanten wat de functie erg divers maakt.

Doorgroei
Je voorgangers zijn bij onze opdrachtgever binnen gekomen met het voornemen en de potentie om door te groeien naar de (zowel functioneel als technische) 2e lijn en waar mogelijk verder. Op die manier leer je de proces-, de functionele- en de technische kant van onze omgeving goed kennis, draag je bij aan kern van de dienstverlening van Stater en leg je een goeie basis voor je IT loopbaan binnen Stater.

 

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bichha Ly (Recruiter)

030-3039300

bichha@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People