Plaatsingsdatum: 12-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Utrecht

Heb jij een commerciële instelling, een vlotte babbel en kan jij vol positieve energie de beste matches maken? Wil jij daarnaast als commerciële recruiter meebouwen aan een groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Over jouw rol als recruiter:
Ambitieus. Willen winnen. De allerbeste zijn. Dat is wat jij van nature in je hebt. Jij zet elke dag alles op alles om onze opdrachtgevers en kandidaten succesvol te laten zijn. Zo speel jij als recruiter dagelijks een wedstrijd op topniveau en groei je mee met de successen van onze organisatie.
Je houdt contact met onze opdrachtgevers en bouwt hier een nauwe band mee op. Onze opdrachtgevers zijn met name de grootbanken en andere gelieerde bedrijven die zich bezighouden met bancaire producten.

Hoe ga je dit doen:
Wat ga je als recruiter allemaal doen? Je gaat searchen op diverse jobboards, je netwerk gebruiken, intakes voeren, salarisonderhandelingen doen, vacatureteksten schrijven en natuurlijk heel belangrijk: het geven van persoonlijke aandacht aan jouw professionals. Wanneer jij overtuigd bent van iemand ga je op zoek naar kansen. Hierin pak je zelf de regie. Jij bepaalt namelijk, natuurlijk in samenwerking met je collega's, hoe jouw eigen talentenpool eruit komt te zien.

In wat voor team kom je te werken:
Het recruitmentteam van BOLD People bestaat uit een diversiteit aan persoonlijkheden met allemaal een andere opleidingsachtergrond. Maar we hebben allemaal hetzelfde doel: We willen allemaal scoren! Successen vieren wij en we verliezen ons doel niet uit het oog bij een tegenslag.

Wat krijg je van ons?

  • Bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- per maand (afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau); 
  • NS Business Card of reiskostenvergoeding;
  • Vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
  • 25 vakantiedagen;
  • Leuke events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc)
  • Pensioen vanaf je eerste werkdag;
  • Betrokken recruiters.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Evelien Kramer (Recruiter)

06-20700591

evelien@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People