Medior KYC Analist / Quality Checker

Plaatsingsdatum: 16-09-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Diemen

Gaat jouw hart sneller kloppen van de strijd tegen witwassen en financiering van terrorisme? Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en wil je bijdragen aan de ambitie van onze opdrachtgever om de meest betrouwbare en veiligste betaaldienstverlener van Nederland te zijn? 
Al een beetje nieuwsgierig geworden? Mooi zo, want dan zal dit wel eens de start kunnen zijn van een indrukwekkend avontuur.

In de rol van Medior KYC Analist / Quality Checker houdt je je bezig met het analyseren van de nieuwe Commercial klanten (NCTO) in het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft). 

Hoe ziet dat er precies uit?
Je moet voldoen aan het beleid van de opdrachtgever en wet- en regelgeving,

Anders dan bij grootbanken is de Commercial klantportefeuille hier niet verder gesegmenteerd: het ene moment kun een klantonderzoek voor een eenmanszaak uitvoeren, bij de volgende review moet je je wellicht verdiepen in een grote multinational. Hierdoor is geen dag hetzelfde.
          
Het Know Your Client NCTO team richt zich op het actualiseren en finaliseren van klantdossiers, het uitgebreide klantonderzoek voor alle nieuwe  zakelijke klanten van ICS conform de geldende wet- en regelgeving. 
Toezichthouders stellen steeds hogere eisen aan duidelijke en toegankelijke documentatie van gegevens en zien erop toe dat financiële instellingen verantwoord omgaan met hun klantbestand en mogelijke risico’s vroegtijdig inschatten. Hiervoor dienen we onze klanten écht goed te kennen en moeten alle klantgegevens uitvoerig en zorgvuldig zijn gedocumenteerd. Goede, complete en reconstrueerbare klantdossiers zijn daarbij essentieel.

Het NCTO Commercial team is een enthousiast team van KYC professionals en bestaat uit Medior en Senior KYC analisten die zich graag vastbijten in de complexere dossiers van Commercial klanten. Het team is een mix van leeftijden, ervaringen en achtergronden en naast hard werken is er ook altijd ruimte voor een lolletje. Je werkt in een dynamische en veranderlijke omgeving waar gewerkt wordt met doelstellingen gericht op aantallen en kwaliteit.

Je standplaats is Diemen, op vijf minuten loopafstand van stations Venserpolder (GVB) en Diemen-Zuid (NS). Ook in corona-tijd werkt het team (uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen) 50% op kantoor. waarbij tijdens de inwerkperiode van ca 3 maanden er volledig op kantoor gewerkt wordt. 
 

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 6 maanden en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers;
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 – 40 uur per week en voor minimaal 6 maanden;
 • Een mooi salaris tussen de €3.500,- en €5.000 bruto op basis van 36/40 uur per week, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • Pensioenopbouw;
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer;
 • Opleidingskansen;
 • Een vast contactpersoon vanuit ons die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities;
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt;
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bichha Ly (Recruiter)

030-3039300

bichha@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People