Medior KYC Analist

Plaatsingsdatum: 25-08-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Diemen

Jouw baan als Medior KYC Analist
In de rol van Medior KYC analist bij deze creditcardmaatschappij ben je verantwoordelijk voor het doen van klantonderzoek bij bestaande Commercial (zakelijke) klanten in het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft). Je doet desk-research voor bestaande Commercial klanten aan de hand van data uit zowel interne systemen van onze opdrachtgevers en openbare bronnen, waar nodig neem je zelf contact op met de klant om extra informatie op te vragen. Op basis hiervan vul je je klantdossier en formuleer je een heldere en onderbouwde risicoclassificatie, deze leg je vast in de daarvoor bestemde systemen.

Anders dan bij grootbanken is de Commercial klantportefeuille van onze opdrachtgever niet verder gesegmenteerd: het ene moment doe je een klantonderzoek voor een eenmanszaak, bij het volgende onderzoek moet je je wellicht verdiepen in een grote multinational. Hierdoor is geen dag hetzelfde.

Het team
Het Remediation Commercial team is enthousiast team van KYC professionals en bestaat uit medior en senior KYC analisten die zich graag vastbijten in de complexere dossiers van onze opdrachtgever haar Commercial klanten. Het team is verdeeld over een aantal zogenaamde squads met ieder hun eigen aandachtsgebied (o.a case handling en quality control voor verschillende kaarttypes). 

Het is een team met een mix van verschillende leeftijden, ervaringen en achtergronden en naast hard werken is er ook altijd ruimte voor een lolletje. Je werkt in een dynamische en veranderlijke omgeving waar gewerkt wordt met doelstellingen gericht op aantallen en kwaliteit. Ook in corona-tijd werkt het team van onze opdrachtgever  op kantoor (uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen rondom Covid19).

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden.
 • Een mooi salaris tussen de €3.000,- en €4000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf de 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere WFT certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Zakena Azaguag (Recruiter)

06-20941086

zakena@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People