Medewerker Hypotheken

Plaatsingsdatum: 23-12-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Utrecht

Haal jij energie uit kwalitatief hoogwaardige verwerking van beheer aanvragen op hypotheken waarbij je graag contact hebt met klant, adviseur en notaris? Pak je graag samen de verantwoordelijkheid om steeds weer te leveren conform afspraken met het merk? Denk je graag mee over het verbeteren van processen en het verlagen van kosten? Lees dan verder wat de functie van medewerker hypotheken inhoudt.  

Over de afdeling
Regulier Beheer maakt onderdeel uit van het Service Center Hypotheken en is verantwoordelijk voor het beheer van de leningsovereenkomsten. Regulier Beheer is ingedeeld in 2 waardestromen, te weten: 

 • Beheer Met Risico. Voor alle aanvragen waarvoor een risicobeoordeling moet worden gedaan. Bijvoorbeeld Omzettingen en Hoofdelijk ontslag.
 • Beheer Zonder risico. Voor alle aanvragen zonder risicobeoordeling zoals renteverlengingen en aflossingen.

    Over de functie
Je wordt opgeleid om alle aanvragen zelfstandig uit te kunnen voeren. Dit doe je in de basis voor één van de merken van de Volksbank. Wanneer nodig help je ook andere merken. Op soortgelijke processen met mogelijk andere voorwaarden.
 
Naast de administratieve verwerking heb je ook telefonisch contact (inbound én outbound) met klanten, adviseurs en notarissen. Dit om enerzijds vragen over bijvoorbeeld status aanvraag of reden van afwijzing te beantwoorden en anderzijds om aanvullende informatie te verkrijgen met als doel de aanvraag te kunnen verwerken in plaats van af te wijzen. Bij elke handeling wordt van jou gevraagd klantbelang én bankbelang in acht te nemen.

Het BOLD People aanbod!

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers;
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor minimaal 1 jaar voor 36 uur per week;
 • Een mooi salaris tussen de € 2.500,- en € 3.200,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. Wij doen jou een aanbod dat aansluit bij je opleiding en werkervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Pensioenopbouw vanaf 8 gewerkte weken;
 • Een thuiswerkvergoeding;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor de dagen die je naar kantoor gaat;
 • Betrokken recruiters;
 • Leuke (virtuele) BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels, masterclasses etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bichha Ly (Recruiter)

030-3039300

bichha@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People