Medewerker Contractbeheer

Plaatsingsdatum: 29-12-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Utrecht, Nederland

Ben jij die koele kikker die zich niet gek laat maken in een hectische en dynamische omgeving? Lees dan snel verder want dan is deze baan echt iets voor jou!

Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij een allround Medewerker Contractbeheer die meerdere ballen weet hoog te houden. In deze afwisselende administratieve rol ben je  – samen met je collega’s – verantwoordelijk voor de gehele (financiële) administratie van de zelfstandig adviseurs. Je komt terecht in een klein gedreven team; je verwerkt aanstellingen van nieuwe adviseurs, wijzigingen in contracten, administreert provisie-uitkeringen en verzorgt de administratieve afhandeling wanneer we afscheid nemen van een adviseur.

Tevens werk je mee aan projecten binnen het team en aan epics die het provisie- en contractbeheer van de zelfstandig adviseurs raken. Het team en de werkzaamheden zijn momenteel volop in verandering. Niet alleen door de aankomende organisatieverandering, maar ook door nieuwe systemen en een lean-traject. We vinden het dan ook belangrijk dat jij je hoofd koel kunt houden in de dynamiek van het moment en denkt in oplossingen in plaats van beperkingen.

Het BOLD People aanbod!

  • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers;
  • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor minimaal 1 jaar voor 36 uur per week;
  • Een mooi salaris tussen de € 2.300,- en € 3.300,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. Wij doen jou een aanbod dat aansluit bij je opleiding en werkervaring;
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
  • Pensioenopbouw vanaf 8 gewerkte weken;
  • Een thuiswerkvergoeding;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor de dagen die je naar kantoor gaat;
  • Betrokken recruiters;
  • Leuke (virtuele) BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels, masterclasses etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Lieke Visser (Recruiter)

030-3039300

lieke@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People