Medewerker Bijzonder Beheer Hulpteam Achterstanden

Plaatsingsdatum: 29-10-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Utrecht

Heb jij passie voor klantcontact en ben je altijd bereid om samen met de klant tot de best passende oplossing te komen? Zit het ook wel goed met jouw kennis van wet- en regelgeving en inlevingsvermogen? Dan zoeken we jou!

De afdeling
Het Hulpteam Achterstanden is een onderdeel van Bijzonder Beheer en bestaat uit twee onderdelen: HAS hypotheken en HAS ongedekte kredieten. Het is een dynamische afdeling die continu in beweging is. De afdeling als geheel heeft als belangrijkste taak om de situatie van klanten met een achterstand goed in kaart te brengen (en te begrijpen) en samen met de klant tot een passende oplossing te komen. Hierbij is het cruciaal om vanaf het begin goed en op basis van vertrouwen contact te hebben met de klant; zo kunnen we samen met de klant voorkomen dat de achterstand nog verder oploopt.

Over de functie
In deze rol zorg je voor een goede afhandeling van alle binnenkomende telefoontjes van klanten die bij ons een hypotheek of consumptieve lening hebben. Behalve het aannemen van de telefoon, wordt er ook van je verwacht dat je klanten zelf actief benadert. Dit is belangrijk, want het is aan jou om de behoeftes van de klant te inventariseren en te bepalen welk behandelpad het beste past. Om tot de kern van het probleem te komen, pas je motiverende gesprekstechnieken toe en biedt je in veel gevallen ook een luisterend oor. Vervolgens bepaal jij aan de hand van de werkinstructies welk traject er kan worden ingezet; je kunt hierbij denken aan het treffen van een betalingsregeling.

Het kan voorkomen dat er geen mogelijkheden zijn om tot een oplossing te komen of dat de klant zelf niet wil meewerken. In die gevallen moet jij de klant vertellen dat we het dossier óf overdragen naar een volgende afdeling binnen Bijzonder Beheer óf aan een deurwaarder (in het geval van een ‘consumptieve klant’). In dit soort situaties is het handig als je stevig in je schoenen staat, voet bij stuk kunt houden en je niet laat overrompelen door een mondige klant.
 

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden.
 • Een mooi salaris van € 3.000 ,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf de 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere WFT certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Zakena Azaguag (Recruiter)

06-20941086

zakena@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People