Medewerker Adviseur Wonen

Plaatsingsdatum: 06-09-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Den Haag

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een medewerker binnen het Hypotheekonderhoudsteam (HOT) die zich bezig gaat houden met het voeren van onderhoudsgesprekken op de gehele hypotheek. Samen met de klant ga je kijken naar zijn situatie. De klanten van onze opdrachtgever ga je op een proactieve manier telefonisch benaderen. Zij zijn middels een brief vooraf geïnformeerd m.b.t. hun (gekoppelde polis aan hun hypotheek) situatie. Het doel van het telefonische contact is om samen met de klant diverse zaken af te stemmen of om te verifiëren of de uitleg in deze brief duidelijk was. Tevens wordt er nog gekeken of de klant aanvullende wensen heeft, met als mogelijkheid de doorverwijzing naar een specialist/adviseur. 

Wie ben jij en wat ga je doen?

Je gaat pro-actief klanten telefonisch benaderen en je hebt een goed luisterend oor. Indien de klant toch aanvullend advies wenst dan zorg je voor een degelijke agendaplanning met bevestiging van de gemaakte afspraken naar klant.  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt en kwalitatief goede verwerking en vastlegging van ieder klantgesprek. Een tevreden klant is immers het doel.  

Je werkomgeving

Je gaat werken binnen een dedicated team van circa 20 collega’s, welke werkzaam zijn op de locatie Vliegend Hertlaan in Utrecht.           

Je profiel

Je bent enthousiast en gedreven!  Elke dag wil je vooral (veel) klanten spreken. Je vindt het een uitdaging om elke dag beter te worden, onze klanten mee te nemen in hun situatie en wellicht het belangrijkste het vertrouwen te geven dat alles duidelijk en goed geregeld is.  

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden.
 • Een mooi salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf de 26e werkweek.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere WFT certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Zakena Azaguag (Recruiter)

06-20941086

zakena@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People