Manager Klantondersteuning MKB

Plaatsingsdatum: 14-10-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Zwolle, Nederland

Van de dagelijkse aansturing van je team tot het signaleren en initiëren van (innovatieve) verbetervoorstellen: als Manager Klantondersteuning MKB zorg je samen met je team voor optimale ondersteuning van SME (Small Business Enterprices) klanten in hun dagelijkse bankzaken. Jullie streven naar een efficiënte, duurzame- en langetermijnrelatie met onze klanten waarbij samenwerken, het klantbelang en het verbeteren van de NPS centraal staan.

Je standplaats is Zwolle. Je team telt 10 klantondersteuners: enthousiaste mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar, met verschillende achtergronden. Als onderdeel van het management team klantondersteuning rapporteer je aan de directeur Klantondersteuning.  

Je team werkt deels regionaal en deels landelijk (gedeelde werkbak). Jij én je team hebben de vrijheid om flexibel te werken en veel ruimte om te groeien. Uiteraard maken jullie daarvoor concrete resultaatafspraken zodat het locatie- en tijdsonafhankelijk werken optimaal wordt benut. Jij creëert samen met je team de sfeer.
       
Je bouwt verder aan een vrij nieuwe afdeling binnen SME Banking die werkt vanuit de ‘Click-call-face’ bediening. Jij zorgt met je team dat de ‘mid office’ als een zonnetje loopt met bijvoorbeeld een zorgvuldige behandeling van kredietaanvragen, klantgesprekken vanuit risico- triggers en een snelle en correcte oplossing voor de vragen van klanten. Ook de klantadviseurs vertrouwen op jou en je team.

Als manager heb je oog voor, en ben je actief betrokken bij, (innovatieve)ontwikkelingen die bijdragen aan de invulling van ‘Click’ en het verder uitwerken van de kernwerkzaamheden van Klantondersteuning. Je werkt intensief samen met het Contact Center en Contracting en voert daarmee ook (incidenteel) overleg. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je team. We zoeken iemand die coachend leidinggeeft, met aandacht voor zowel individuele behoeften als teamdoelstellingen.
 

Het BOLD People aanbod!

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week 
 • Een mooi salaris tussen de € 4.000,- en € 5.800,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. Wij doen jou een aanbod dat aansluit bij je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor moet.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van de Wft Consumptief Krediet en andere Wft-certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Evelien Kramer (Recruiter)

06-20700591

evelien@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People