Kredietacceptant Revisie

Plaatsingsdatum: 02-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Diemen, Nederland

Wat ga je doen

Je beoordeelt de financiële situatie van bestaande klanten. Binnen gestelde kaders vel je een oordeel of de klant de faciliteit kan behouden. Je zorgt er voor dat je samen met je teamgenoten de werkvoorraad binnen de gestelde deadline verwerkt. Ook lever je een goede kwaliteit en stimuleer je je team om het elke dag een stukje beter te doen. Er is tevens ruimte om input te leveren en deel te nemen aan projecten ter ontwikkeling van het team.

Je staat ook klanten telefonisch te woord wanneer zij bellen met vragen of wanneer jij vragen hebt over de beoordeling van je dossier.

Je werkomgeving

Je opdracht is binnen Team Revisie, een dynamisch team van 13 acceptanten en een team van Servicemedewerkers. Ons doel is het tijdig afhandelen van elk dossier, waarbij je ook een belangrijke rol kunt spelen in het meedenken in de ontwikkeling van het team.

De sfeer binnen de afdeling is informeel, toegankelijk en zelfstandig. Dagelijks wordt er een dagstart gehouden waarin we de werkzaamheden bespreken en bekijken we hoe het iedere dag een stapje beter kunnen doen. Je werkt afwisselend in vroege en late diensten, van 8:00-16:30 of 9:30-18:00.

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week
 • Een mooi salaris vanaf de €2.500,- en €3.500,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf de 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere WFT certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Zakena Azaguag (Recruiter)

06-20941086

zakena@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People