Klantenservice medewerker KYC

Plaatsingsdatum: 18-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Amsterdam, Nederland

Niet de juiste werkervaring? Geen probleem! Snel carrière stappen maken is makkelijker dan je denkt.
Voor Young Professionals bieden wij een mooi vrijblijvend opleidingstraject waarbij we jou helpen bij het vormgeven van jouw carrière.

Jouw eerste uitdaging als Klantenservice medewerker KYC
In de rol van Klantenservice medewerker KYC biedt BOLD People jou een eerste opstap voor een periode van 3 – 6 maanden. Gedurende deze fulltime baan op het gloednieuwe kantoor in Diemen ga je niet alleen werkervaring op doen en salaris ontvangen, maar ook de Wft Basis behalen (op onze kosten!). Zodra je deze in the pocket hebt gaan we kijken waar jouw volgende uitdaging gaat zijn! Zo ga je in korte tijd jezelf ontwikkelen.
Afhankelijk van jouw interesses vergroten wij samen jouw employability! 

Goed om te weten! Klikt het video-sollicitatiegesprek van beide kanten? Dan ben je aangenomen en mag je snel starten!

Functieomschrijving:
Als Klantenservice Medewerker houd je je uitsluitend bezig met het voeren van uitgaande telefoongesprekken. De rol is ideaal voor mensen die graag de regie in eigen handen willen houden. Je benadert telefonisch particuliere -en zakelijke klanten over de voortgang van het identificatieproces omtrent hun creditcard aanvraag. We gaan in deze rol voor de first-time-right: het lukt jou om de klant in één telefoongesprek op een vriendelijke wijze goed te helpen. Je communicatie skills zijn dus on-point. Uiteraard pak je dit proces zorgvuldig op in het kader van de Wwft wet-en regelgeving. Ontzettend belangrijk werk, want financiële instellingen hebben vanuit Wwft de plicht om witwassen en financieren van terrorisme te voorkomen. Met dit in je achterhoofd ga je dan ook te werk. Overigens werk je dagelijks samen met je collega’s op het volledig “Covid-proof” ingerichte kantoor van onze opdrachtgever.

Over het team
Onze opdrachtgever is gevestigd in Diemen op vijf minuten loopafstand van het treinstation Diemen-Zuid. Je komt terecht in het team Remediation Servicedesk. Het is een jong en gezellig team dat dagelijks nog op kantoor werkt. Jij creëert samen met hen de sfeer! De Remediation Servicedesk ondersteunt de KYC (Know Your Customer) afdeling door het beantwoorden van de klantvragen die betrekking hebben op het Identificatie en Verificatieproces (ID&V) van zowel de particuliere als de zakelijke klanten. Leuk om te weten is dat het team nog volop in ontwikkeling is, dus je eigen inbreng wordt enorm op prijs gesteld. Verder wordt het team de komende periode verder uitgebreid met nieuwe Klantenservice Medewerkers.

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 6 maanden en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers;
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden;
 • Een mooi salaris op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • Pensioenopbouw;
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer;
 • Opleidingskansen via BOLD People. Denk aan het behalen van je Wft certificaten (Basis, Hypothecair en Vermogen);
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities;
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt;
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Lieke Visser (Recruiter)

030-3039300

lieke@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People