Klantenservice medewerker hypotheken

Plaatsingsdatum: 18-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Amersfoort

Jouw baan als klantenservice medewerker hypotheken
In deze rol ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor klanten (van een internationale bank) die bellen met de meest uiteenlopende vragen over hun hypotheken. Het lijkt je gaaf om te bouwen aan iets nieuws én jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien heb je altijd al bovenmatige interesse in hypotheken gehad. In deze rol sta je klanten telefonisch, per chat of e-mail te woord. Jouw doel is om van de klanten echte ambassadeurs te maken en je zet hiervoor je comunicatieve skills in. Jij weet gewoonweg wat ervoor nodig is om klanten te binden en te behouden!

Om een vliegende start te maken als klantenservice medewerker hypotheken, krijg je eerst een fulltime inwerkperiode van vier weken op locatie. Na deze maand en gedurende een jaar ben je bezig met het opdoen van kennis. Deze belangrijke basis leg je namelijk deels doordat je in de praktijk aan de slag gaat in de rol van klantadviseur hypotheken en deels door middel van een interne opleiding en zelfstudie. De combinatie van opleiding en werken vergt een goede planning en discipline om het tot een succes te maken. Máár dit kun jij als geen ander, want je bent van nature een doorzetter. Je bent bereid om jezelf te investeren om zo uiteindelijk door te groeien!

In het kort over de interne opleiding en zelfstudie:

De interne opleiding omvat opleidingsavonden waarin je een verdiepingsslag gaat maken met als doel een betere service te verlenen. De zelfstudie van één jaar omvat het volgen van de cursussen Wft Hypothecair Krediet, Wft Vermogen, MIFID II Informeren en Beleggen. Wij faciliteren jou hiering en melden jou direct aan voor deze opleiding bij Hoffelijk!

Het BOLD People aanbod!

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 12 maanden.
 • Een mooi salaris tussen de € 2.070,- en € 2.610,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. Wij doen jou een aanbod dat aansluit bij je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor moet.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. 
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Zakena Azaguag (Recruiter)

06-20941086

zakena@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People