Financieel adviseur kredieten

Plaatsingsdatum: 18-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Breda

Jouw baan als Financieel adviseur kredieten 
In de rol van Financieel adviseur kredieten werk je volledig vanuit huis en ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor particuliere klanten. Deze klanten hebben in het verleden een hogere variabele rente betaald over hun consumptief krediet. Door de renteherziening komt een grote groep klanten in aanmerking voor een compensatieregeling.  Als vertegenwoordiger van de bank ben jij het visitekaartje. Het is daarom van belang dat jij de klanten op een vriendelijke en deskundige wijze te woord staat. Dit kun jij als geen ander! Je beantwoordt eenvoudige en complexe vragen van de klant en waarnodig zet je de klant door naar een tweede of derde lijn. Om alles in kaart te brengen zet jij je uitstekende communicatieve skills in. Je doet geen aannames, toont oprecht interesse in de klant én durft door te vragen. Daarnaast weet jij goed te levelen met verschillende type klanten en ben jij een prettige gesprekspartner. 

Opleidingsperiode
Om een vliegende start te maken als Financieel adviseur, krijg je eerst een online fulltime training van twee weken verzorgd door een trainer. Op je eerste werkdag/opleidingsdag  wordt je wel verwacht op kantoor in Breda om kennis te maken met jouw collega's en jouw laptop persoonlijk in ontvangst te nemen.

Het team
Onze opdrachtgever is een internationale bank. Je komt te werken in een nieuw team van ongeveer 30-60 medewerkers en een nieuwe teamleider. Dit is namelijk een grootschalig en langdurig project waaraan de bank uitgebreide aandacht wil besteden. Eigen inbreng en initiatief wordt daarom op prijs gesteld ! Wij zoeken mensen met lef en die tot de kern kunnen komen met een klant. Niet onbelangrijk is dat dit team goed moet kunnen samenwerken, ook al werkt het team na de opleidingsperiode volledig vanuit huis. Wij zoeken naar mensen die goed op elkaar aansluiten: als afzonderlijke puzzelstukjes samen een grote puzzel vormen.

Het BOLD People aanbod!

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week en voor minimaal 12 maanden.
 • Een mooi salaris tussen de € 2.500,- en € 3.100,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. Wij doen jou een aanbod dat aansluit bij je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor moet.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van de Wft Consumptief Krediet en andere Wft-certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Janine Keizerweerd (Recruiter)

06-57243218

janine.keizerweerd@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People