Junior Sanctie Analist

Plaatsingsdatum: 03-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Utrecht, Nederland

Het filteren van klanten en transacties en het vaststellen of uitsluiten van klanten en transacties die in overtreding zijn met een sanctieregime, gerelateerd aan een gesanctioneerde persoon of entiteit of het uitsluiten van een u-bocht risico, dat is jouw doel als junior Sanctie analist bij de Volksbank. Een belangrijke job, waarin zorgvuldigheid én het klantenbelang voorop staan. Met deze poortwachtersfunctie draag jij jouw steentje bij aan de maatschappij.

Zo ziet jouw baan eruit
Jij kent de Sanctieregelgeving en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) binnen no time op je duimpje. Wanneer je start bij de Volksbank, leren we jou alle skills die je nodig hebt om sanctie risico’s herkennen en daarop te acteren. Ook krijg je een buddy toegewezen die jou alle ins en outs van de Volksbank leert. Vervolgens ga je samen met je collega’s met de dagelijkse screening van alerts aan de slag. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het teamdoel: al deze klant- en transactie alerts te beoordelen.

Met je team begin je iedere werkdag met een dagstart om de uitdagingen en bijzonderheden van die week te bespreken. Daarna ga je aan de slag met de aan jou toegewezen alerts op klant- en transactiefiltering.  

Bij klantfiltering stel je vast of sluit je uit of deze een match vormt met  een gesanctioneerde persoon of entiteit. Bij transactiefiltering stel je vast of sluit je uit dat de transacties niet in overtreding zijn met sanctie wet- en regelgeving.

Zorgen dat de Volksbank haar klanten goed kent en risico’s op sanctieovertredingen, witwassen en terrorismefinanciering gemitigeerd zijn.

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week
 • Een mooi salaris vanaf de €2.300,- en €3.300,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf de 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere WFT certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Lieke Visser (Recruiter)

030-3039300

lieke@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People