Junior Relatiemanager Grootbedrijf

Plaatsingsdatum: 20-10-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: WO / Universitair
Locatie: Rotterdam, Nederland

Als Junior Relatiemanager Grootbedrijf draai je actief mee met het CST (Client Service Team). Je ondersteunt verschillende Relatiemanagers binnen je sector en werkt daarin deels zelfstandig. Je levert een bijdrage aan het vervaardigen van kredietvoorstellen en je zal verschillende rapporten moeten kunnen analyseren. Met je team zal je gaan samenwerken met als doel om de resultaten voor de portefeuille te optimaliseren. Verder zal je ook actief aan cross- en deepselling gaan doen. 

Je hebt geen eigen portefeuille maar voert wel zelfstandig taken uit binnen de portefeuilles van de Relatiemanagers. Deze portefeuilles hebben een omvang van 30-55 relaties.

Focus binnen de sector ligt op relaties in de zakelijke dienstverlening: denk hierbij aan accountantskantoren, advocaten-en notariskantoren, uitzendbureau’s, payrollers, beveiliging, kinderopvang, onderwijs etc. Kortom een brede boeiende sector die fungeert als de “smeerolie” van de economie.

Dagelijks ben je, samen met de Relatiemanagers bezig met (het verbeteren van) de klanttevredenheid, rendement, risicobeheer, en marktaandeel van de portefeuille. 

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bichha Ly (Recruiter)

030-3039300

bichha@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People