Hypotheek adviseur

Plaatsingsdatum: 18-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Utrecht

Jouw baan als Hypotheek Adviseur
Jij benadert proactief bestaande particuliere klanten over hun afgenomen bankproducten die niet (geheel) meer passend zijn bij hun huidige situatie. Denk bijvoorbeeld aan verschillende lang lopende kredieten waarvan het nu aantrekkelijker is om te beginnen met aflossen, of de mogelijkheid om kredieten onder te brengen in een ‘extra ruimte hypotheek”. Je moet je voorstellen dat het gros van de klanten blij verrast is wanneer je hen belt, omdat ze zich vaak niet verdiepen in betere mogelijkheden. Jij bent dè Hypotheek Adviseur die vervolgens het daadwerkelijke onderscheid maakt in het adviesgesprek. Dit komt door je zeer klantgerichte benadering en goede gesprekstechnieken! Voor jou is een adviesgesprek pas succesvol wanneer de huidige situatie van de klant volledig aansluit bij zijn/haar bankproducten of behoeften. Je neemt de tijd voor je gesprekken en bent niet gebonden aan een maximale duur.

Wijzigt een klant van product? Dan wordt jou het werk wat hieruit voortvloeit uit handen genomen. Goed om te weten: klanten die jij belt hebben reeds een brief ontvangen van de bank, met daarin het aanbod om in gesprek te gaan over producten die beter aansluiten.

Over het team
Onze opdrachtgever is gevestigd in Utrecht nabij het treinstation Utrecht Centraal. Je komt te werken in het nieuwe team ‘Extra ruimte hypotheek’ bestaande uit tien nieuwe collega’s en een inspirerende teamleider. Je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief! Dit team is in het leven geroepen om bestaande klanten met kredieten over te sluiten op beter passende bankproducten. Samen met je collega’s zet je dit team op de kaart  binnen de bank. Verder vinden wij het ontzettend belangrijk om het teamgevoel te behouden. Daarom begint iedere werkdag met een dagstart om de uitdagingen en bijzonderheden van die week te bespreken, maar ook om even kort een praatje met elkaar te maken. Leuk om te weten: in de normale tijden vinden er donderdag- of vrijdagmiddagborrels plaats die je niet wil missen! Daarnaast wandelen wij graag tijdens de lunchpauze, dus voel je vrij om mee te gaan wanneer we weer op kantoor mogen werken. Maar ook thuiswerken houden we gezellig, no worries. Zo zijn er virtuele borrels en is er af en toe een quiz.

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 6 maanden en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers;
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 32 – 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden;
 • Een mooi salaris tussen de €3.500,- en € 4.500 bruto op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • Pensioenopbouw;
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer;
 • Opleidingskansen;
 • Een vast contactpersoon vanuit ons die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities;
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt;
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Zakena Azaguag (Recruiter)

06-20941086

zakena@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People