Commercieel Assistent Advies

Plaatsingsdatum: 13-10-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Zwolle, Nederland

Binnen Personal Banking zijn er drie skillpools: Dagelijkse Bankzaken, Wonen en Advies. Binnen een skillpool zijn zelforganiserende teams gestructureerd onder leiding van een Skill Lead. Als commercieel assistent Advies werk je binnen de Skillpool Advies in een square als onderdeel van Personal Banking.

Binnen Advies ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening waarbij de nadruk van de werkzaamheden op de commerciële ondersteuning ligt van de adviseurs en specialisten Advies. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plannen van afspraken, agendabeheer, telefonische intake, afhandelen van niet advies plichtige mutaties of licht advies plichtige mutaties, verzorgen van de administratieve werkzaamheden, informeren van klanten en medewerkers en het ondersteunen van de squares. Deze werkzaamheden zet je multi-skill in voor zowel de I&V als MVB klanten binnen het segment Advies.

Je handelt inbound en outbound klantcontacten af en verkoopt waar relevant basis particuliere en zakelijke producten en diensten. Je verleent service aan klanten, verstrekt informatie, genereert afspraken en leads en houdt klantgegevens actueel teneinde de klanttevredenheid en commerciële resultaten te realiseren. Heb jij van nature een proactieve en klantgerichte houding waardoor klanten ambassadeur worden? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Het BOLD People aanbod!

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 6 maanden en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week 
 • Een mooi salaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. Wij doen jou een aanbod dat aansluit bij je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor moet.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van de Wft Consumptief Krediet en andere Wft-certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Lieke Visser (Recruiter)

030-3039300

lieke@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People