Commercial Officer

Plaatsingsdatum: 06-09-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Amsterdam, Nederland

Als Commercial Officer ondersteun je de relatiemanager bij het onderhouden en uitbreiden van de klantportefeuille. Je beantwoordt de vragen van klanten en zo nodig breng je de klant in contact met andere specialisten. Komt het tot een overeenkomst, dan stem je af met de klant en zorg je ervoor dat alle gemaakte afspraken uit hoofde van de overeenkomst correct worden uitgevoerd. Je neemt proactief contact op om service te verlenen en gebruikt de feedback van de klanten om interne processen te verbeteren.

Je werkt direct samen met relatiemanagers die sectoraal de klanten bedienen. De klanten bevinden zich in het midden tot grootbedrijf segment en hebben behoefte aan een "expertise" benadering. Je werkt met instructies van de relatiemanager de kredietvoorstellen uit voor onze klanten. Je werk doe je op basis van in detail beschreven procedures en richtlijnen en je bepaalt zelf jouw werkindeling. Het stellen van prioriteiten is geen probleem voor jou. Onze producten zijn overzichtelijk maar worden gekenmerkt door het "asset based" karakter. Kennis van assets is onze kracht en als Commercial Officer draag jij je steentje bij om deze kennis te vertalen in een propositie die passend is voor onze klant waarbij het klantbelang uiteraard centraal staat. Het tijdig signaleren van kansen is belangrijk, wij ontzorgen onze klant graag en zijn een sparringpartner.

Naast commercie ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de portefeuille, denk dan aan tijdig oppakken van (basel)revisie's en early warnings maar ook het oppakken van de vervalkalender bulletleningen. Je plant afspraken in en zorgt voor een gedegen voorbereiding. Je kunt je werk niet uitvoeren zonder samenwerking met andere afdelingen in de keten. Je werkt dan ook nauw samen met afdeling Risk, Asset Valuation en Client Services waarbij jij de coördinerende rol hebt.

Het BOLD People aanbod

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 40 uur per week.
 • Een mooi salaris tussen de €2.700,- en €3.700,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf de 26e werkweek.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere WFT certificaten (Hypothecair en Vermogen).
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bichha Ly (Recruiter)

030-3039300

bichha@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People