Financieel Adviseur Particulieren

Plaatsingsdatum: 18-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Amsterdam, Nederland

Als Financieel Adviseur Particulieren is geen dag hetzelfde en ben jij hét visitekaartje van onze opdrachtgever, een toonaangevende grootbank die aan de toekomst werkt met een maatschappelijke impact: werk verrichten dat ertoe doet! Samen met je collega’s hebben jullie één missie: ‘Verwachtingen overtreffen dankzij bevlogen professionals die zorgen voor de meest tevreden klanten!’

Wil jij hierin jouw bijdrage leveren en een mooie carrière opbouwen waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Reageer dan direct op deze vacature!

Hoe ziet jouw dag eruit?
In de rol van Financieel Adviseur Particulieren ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor de particuliere klanten die vragen/problemen hebben over de dagelijkse bankzaken. Denk aan het regelen van een betaalpas, problemen met internetbankieren, een mislukte overboeking en/of een wijziging in de persoonlijke situatie. Je luistert, regelt, checkt en communiceert op hoog niveau, waardoor de klant zich begrepen en geholpen voelt. Daarnaast ben je een deskundige en geduldige gids voor klanten. Jij begeleidt klanten met het navigeren binnen internet -en mobielbankieren en maakt hen verder wegwijs wat betreft de mogelijkheden. Zo zorg je ervoor dat klanten op zelfstandige wijze eenvoudige acties/wijzigingen kunnen uitvoeren! 

Na verloop van tijd worden jouw werkzaamheden uitgebreid en uitdagender met meer afwisseling. Je gaat bijvoorbeeld kennis opdoen op het gebied van lenen en/of verzekeren om zo ook deze klantvragen te kunnen beantwoorden. Kortom, voldoende mogelijkheden om jezelf continu te blijven ontwikkelen en uit te dagen.

Dit betreft een volledige thuiswerkfunctie. Na corona  zal je 1 dag in de week werken op kantoor.

Opleidingsperiode
Je start in een team van ongeveer 10 collega’s op de afdeling Daily Contacts. Om goed van start te kunnen gaan, word je 5 weken opgeleid. Je start met een 6-daagse training en daarna krijg je begeleiding van een buddy om waardevolle gesprekken te kunnen voeren.

Het BOLD People aanbod

  • Een detacheringscontract en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector.
  • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden.
  • Een mooi salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
  • Pensioenopbouw vanaf de 26 gewerkte weken.
  • Een NS-business card of reiskostenvergoeding voor eigen vervoer.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. Denk aan het behalen van andere Wft certificaten (Hypothecair en Vermogen).
  • Een vast contactpersoon vanuit ons die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
  • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
  • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Janine Keizerweerd (Recruiter)

06-57243218

janine.keizerweerd@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People