Administratief Medewerker Bijzondere Spaarvormen

Plaatsingsdatum: 24-11-2021
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Utrecht

Voel jij je verantwoordelijk om verzoeken van klanten en adviseurs correct en op tijd uit te voeren en er mede voor zorg te dragen dat de werkprocessen beter kunnen?

Vind je het leuk om in een team te werken met afwisselende administratieve werkzaamheden op het gebied van bijzondere spaarvormen en Banksparen?

Pak je graag samen de verantwoordelijkheid om steeds weer te leveren conform afspraken met het merk? Denk je graag mee over het verbeteren van processen? Voor de afdeling Sparen en Banksparen bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker Beoordelen & Verwerking.

Over de afdeling
Service Center KBS is een hands on operations afdeling met de ambitie om de klanten van onze opdrachtgever een onbezorgde dienstverlening te bieden. De operationele processen variëren van controleren, verwerken en registreren van nieuwe bankspaarproducten, behandelen van allerhande mails tot het contoleren verwerken van verzoeken van bijzondere spaarvormen.

Bij onze opdrachtgevers vinden ze het belangrijk dat je zelfstandig kan werken in een team, je verantwoordelijkheid voelt voor de werkzaamheden die ieder dag weer opgepakt moeten worden en een betrouwbare collega bent. Het Service Center Klanten Betalen Sparen bestaat uit vier onderdelen: Klant, Betalen, Sparen Banksparen en Business Development en support. Deze functie valt in het onderdeel Sparen en Banksparen.

Over de functie
Als medewerker binnen de afdeling Sparen en Banksparen ben je verantwoordelijk voor het juist uitvoeren, beoordelen en fiatteren van verzoeken van onze klanten binnen de diverse merken. Je bent mede verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken doelstellingen (die van jezelf en die van de afdeling), zoals doorlooptijden, foutloosheid en kwaliteit. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan een goede teamsfeer.

Naast de genoemde operationele verantwoordelijkheid draag je ook bij aan het up to date houden van de werkprocessen en de kwaliteitscontroles. Daarnaast signaleer je mogelijkheden om processen te verbeteren en onderneem je daarvoor actie binnen de afdeling.

Als team willen zij graag de vertaalslag gaan maken naar Agile werken (kort cyclisch) om binnen de waardestroom Klant Wil Geld Opzij Leggen efficiënt en effectief te kunnen verbeteren/vernieuwen.
 

Het BOLD People aanbod!

 • Een detacheringscontract bij BOLD People voor 1 jaar en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen de financiële sector, bij onze grote vaste opdrachtgevers.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 12 maanden.
 • Een mooi salaris tussen de € 2.100,- en € 2.600,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. (De opdracht is voor 36 uur in de week.) Wij doen jou een aanbod dat aansluit bij je opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw vanaf 26 gewerkte weken.
 • Vergoeding om je eigen thuiswerkplek in te richten.
 • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor moet.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via BOLD People. 
 • Een vast contactpersoon vanuit BOLD People die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • Leuke BOLD People events (denk hierbij aan een strandfeest, borrels etc.)

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Lieke Visser (Recruiter)

030-3039300

lieke@bold-people.nl

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur ons een open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd?

Soliciteer direct!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Stuur ons een open solicitatie.

Alle rechten voorbehouden © 2021 BOLD People