BOLD People

Van schoolbank,
Naar topbank!

We hire attitude and we train the skills.

Trots op opdrachtgevers als:

VAN SCHOOLBANK,

    NAAR TOPBANK!

Om de kloof tussen je opleiding en je opdrachtgever te dichten, heeft BOLD People een heel interactief opleidingsprogramma ontwikkeld. In een groep met 10 nieuwe collega’s ga je in eerste instantie op zoek naar jezelf. Wie ben ik? Waar ligt mijn kracht? Hoe profileer ik mezelf? Waar ligt mijn grootste groeipotentieel? Hoe kom ik over? En welke soort functie past het best bij mij? Dit zijn vragen waarop de antwoorden helder worden tijdens het volgen van de persoonlijke trainingen. Naast persoonlijke groei, worden ook vaardigheden aangescherpt en gedegen vakkennis bijgebracht.

Wat kun je van ons verwachten

Het maken van een echte duurzame én kwalitatieve match, dat is onze missie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat we je goed leren kennen. Door onze vakkennis, sterk netwerk en duurzame klantrelaties, zijn we in staat een perfecte match voor je te kunnen maken.

Coach & Trainer,

    Johan van tiel

Mijn naam is Johan. Sinds 2018 ben ik voor Bold werkzaam als trainer en coach, met name voor de Young Professionals. Het trainen van de Young Professionals die Bold aanneemt is echt een feestje! Inmiddels zijn dit er al meer dan 100 geweest. Tijdens de trainingen leer je heel veel over jezelf. Wat zijn je grootste talenten, valkuilen en uitdagingen maar ook hoe je jouw bijdrage levert aan het werken in een team en hoe je effectief communiceert. Met je collega’s maar ook met je klanten. Het komt allemaal terug in de programma’s die we daarvoor gemaakt hebben. De trainingen zijn praktisch en concreet zodat je direct kunt groeien. Mijn grootste talenten zijn dat ik heel makkelijk verbinding maak en dat ik goed kan aanvoelen wat iemand nodig heeft in zijn/haar ontwikkeling.

Bij en met Bold werken typeer ik als “Work hard, play hard”. Hard werken maar ook vieren! De lijntjes zijn kort en dat maakt iedereen heel benaderbaar.