Bold people

Olav Straus

Mijn naam is Olav Straus en ik woon samen met Rob en onze viervoeter Blix in het centrum van Utrecht. Ik lees graag én veel en ben erg geïnteresseerd in geschiedenis. Tennissen en hardlopen wissel ik af met lekker koken en eten. Verder gids ik bezoekers van de Pieterskerk, de oudste kerk van Utrecht.

Sinds kort werk ik met veel plezier bij BOLD People. Met een klein, enthousiast en resultaatgericht team zorgen we voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten. De sfeer is informeel, open en gericht op “snel schakelen”.

Werk en plezier zijn in evenwicht en je hebt een grote eigen verantwoordelijkheid. Voor mij zijn dat belangrijke zaken die mij energie geven in mijn werk. Ik ondersteun ons team bij het zoeken naar goede en geschikte mensen. Daarnaast kunnen collega’s bij onze opdrachtgevers op mij rekenen als aanspreekpunt bij vragen en voor advies.

Hiervoor heb ik ruim 20 jaar gewerkt bij banken en financiële organisaties, dus ik weet uit eigen ervaring wat onze opdrachtgevers van ons en onze kandidaten verwachten. Ik regel dat er gebeurt wat er moet gebeuren, om wat al goed is weer iets beter te maken, met respect voor wat er al is.

Ik ben gedreven om praktisch resultaat neer te zetten, creatief en altijd open voor nieuwe ideeën en oplossingen. Vertrouwen, wederkerigheid en eigen verantwoordelijkheid staan daarbij voor mij centraal. En de visie en werkwijze van BOLD People sluiten hierbij perfect aan.