Bold people

Lieke Visser

Mijn naam is Lieke en ik ben werkzaam als recruiter bij BOLD People. Samen met mijn vriend woon ik in het hartje van Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik enorm van gezelligheid met vrienden en familie en leid ik een bourgondisch leven. Ik geniet van alles wat de stad mij te bieden heeft. Om dit te compenseren loop ik graag een rondje hard langs de Singel of trek ik mij lekker terug op de bank met een goede serie en mijn katje.

Al snel voelde ik mij thuis bij BOLD People. In mijn rol als Recruiter streef ik naar een fijne en transparante samenwerking waarin eerlijkheid en jezelf zijn voorop staan. Ik vind het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt, zodat je met energie naar huis gaat. De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en je grenzen te verleggen, die heb ik hier elke dag. Dit willen wij nieuwe collega’s via BOLD People ook graag bieden!

Ik ben dankbaar om hard mee te mogen werken aan de groei van deze mooie organisatie. Een uitdagende sfeer, een hecht team en genoeg tijd voor gezelligheid!