Bold people

Klant Adviseur Zakelijk

Salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- bruto o.b.v. 40 uur

Heb jij een bovenmatige interesse in ondernemend Nederland en wil jij graag weten wat er allemaal komt kijken bij het zakelijk bankieren? Met een bedrijfseconomische achtergrond sta jij aan de start van een mooie carrière in de zakelijke dienstverlening.

Functies als Zakelijk Ondersteuner, CDD-Analist zakelijk of Medewerker bijzonder beheer voor de zakelijke kredieten bieden een tal van mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling waarmee je kunt doorgroeien naar een allround Zakelijk specialist.

Altijd al interesse gehad in de zakelijke dienstverlening? Kijk dan snel verder naar onze vacatures.

Gek op klanten en zakelijke kredietverlening?

Vind je het leuk om klanten te verbazen met jouw persoonlijke benadering, servicegerichte instelling en uitstekende dienstverlening op het gebied van zakelijke kredieten? Wil je het hele proces van begin tot eind met je klant beleven en tot in de puntjes verzorgen? En wil je jezelf graag inhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen? Dan hebben we een bijzondere kans voor je!

Hoezo bijzonder?

Ervaring met het helpen van klanten op het gebied van zakelijke kredietverlening heb je al, dus we gaan je hier niet uitleggen wat dat inhoudt. De vraag is: durf je het aan om het op onze Agile manier te doen? Durf je te ontdekken wat je allemaal kunt als je zelf alle ruimte krijgt om de verantwoordelijkheid te nemen voor je klant, je proces, je prioriteiten en je keuzes? Om écht samen te werken met je team, in plaats van alleen hetzelfde werk te doen? Elkaar te helpen beter te worden, elkaar de juiste feedback te geven? Durf je hokjes en hiërarchie los te laten? Verder te denken dan alleen je taak uitvoeren? Initiatief te nemen om de gebaande paden te verlaten? En beter te worden dan je nu bent?

Dat klinkt prachtig, maar wat betekent dat dan? 

Onze opdrachtgevers bieden de perfecte omgeving om je als specialist maar ook als teamplayer te ontwikkelen. In kleine teams, met veel verantwoordelijkheid en vrijheid kun je al snel het verschil maken. Samen met je teamleden ben je ervoor verantwoordelijk dat vragen en verzoeken van onze klanten op het gebied van kredietverlening van A tot Z beantwoord en afgehandeld worden.

Functie-eisen

-HBO denk- en werkniveau
-Een bedrijfseconomische opleiding
-Balans lezen is geen probleem
-Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

Ontwikkeling en doorgroei

Binnen BOLD People realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we in jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijft verbeteren.

Je werkt bij dé specialist op het gebied van (tijdelijke) capaciteit binnen verschillende niches:

BOLD People biedt je een uitdagende positie, een uitstekend salaris en eigentijdse arbeidsvoorwaarden.

Meer weten? Neem dan direct contact op met Evelien Kramer (Manager Recruitment)  +31 620700591 / evelien@bold-people.nl