Bold people

Hypotheek Acceptant

Salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- bruto o.b.v. 40 uur

Een woning kopen doen veel mensen. Ben jij ook nieuwsgierig wat er allemaal moet gebeuren voor een koper van een woning uiteindelijk de sleutel krijgt? Als je deze kennis hebt, dan ligt er een mooi fundament voor de rest van je carrière, met mooie doorgroei mogelijkheden. Ben je accuraat, analytisch en oplossingsgericht dan is de functie van Hypotheekacceptant echt iets voor jou! Dit ga jij doen.

Functieomschrijving

Als hypotheekacceptant Aanvragen ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van hypotheekaanvragen. Je bent in staat dit proces kwalitatief goed, tijdig en efficiënt uit te voeren. Daarnaast initieer je acties om onze dienstverlening continu te verbeteren. Je denkt mee met adviseurs en bent in staat niet-standaard aanvragen (‘maatwerk’) te behandelen. Ben jij die resultaatgerichte hypotheekacceptant, die als sparringpartner van de adviseur de beste oplossing voor de klant nastreeft? Denk jij in mogelijkheden en ben jij in staat om jouw eigen werkproces te analyseren en (continu) te verbeteren? Binnen de afdeling Aanvragen van het Service Center Hypotheken zijn wij op zoek naar een hypotheekacceptant.   

Werkzaamheden

-Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen die door de adviseurs worden ingediend.

-Je analyseert, beoordeelt en controleert hypotheekdossiers op inhoud en dwarsverbanden. Je fiatteert zelfstandig aanvragen en motiveert eventuele afwijzingen.

-Je bent een volwaardig sparringpartner voor de adviseur en denkt mee over alternatieven en levert maatwerk. Hierdoor ben je (mede) verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede relatie met de adviseurs.

-Je zorgt voor een efficiënte verwerking en afhandeling van hypotheekdossiers. Knelpunten, afwijkingen en uitval signaleer en analyseer je zelfstandig en ook verbetervoorstellen pak jij zelf actief op.

Functie – eisen

Je hebt:

-HBO werk- en denkniveau
-WFT Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet
-Minimaal 2 jaar Acceptatie ervaring
-Kennis van Wet- en Regelgeving en actuele gebeurtenissen op hypotheekgebied
-Kennis van de impact van life-events op de financiële weerbaarheid van klanten
-Basiskennis van operationeel management en lean
-Uitstekende communicatieve vaardigheden (incl. telefoonskills)

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte acceptant die in staat is verschillende soorten hypotheekaanvragen zelfstandig te behandelen. Je hebt impact en overtuigingskracht waardoor je een volwaardig sparringpartner bent voor adviseurs. Je analytische vermogen zet je niet alleen in om (complexe) dossiers te beoordelen maar ook om knelpunten in ons proces te analyseren. Je neemt initiatief om zelf onze dienstverlening  (continu) te verbeteren. Je toont eigenaarschap voor jouw persoonlijke ontwikkeling door toepassen van zelfreflectie.

Dit krijg je van ons

-Volledige reiskostenvergoeding als je met de auto reist of openbaar vervoer
-25 vakantiedagen op basis van
-40 uur werken per week
-PensioenPlus-regeling via StiPP
-Opleidingsbudget voor vakdiploma’s en beroepskwalificaties
-Lidmaatschap Permanent Actueel Professional via Hoffelijk
-Leerzame workshops

Meer weten? Neem dan direct contact op met Evelien Kramer (Manager Recruitment)  +31 620700591 / evelien@bold-people.nl