Bold people

Out with the old,
in with the bold

Meer dan 100 traineeships en vacatures voor young banking professionals

TRAINEESHIPS EN
VACATURES

voor young banking professionals

Trots op opdrachtgevers als:

WIJ ZIJN

    BOLD PEOPLE

Bij ons werken mensen die graag het verschil willen maken. Die waarde toevoegen door het maken van een echte match, tussen persoon en bedrijf. Gastvrijheid en plezier maken zit in ons DNA. We matchen creatief op basis van talenten en competenties, we zorgen ervoor dat je kennis naadloos aansluit bij de behoefte van onze opdrachtgevers, door zelf ontwikkelde opleidingen. Wij worden blij als jij de beste versie van jezelf wordt en je doet wat je graag wilt doen.

We overtreffen graag de verwachtingen van onze kandidaten, medewerkers en opdracht- gevers. Onze strategie is gebaseerd op onze kernwaarden: vertrouwen, ondernemerschap en geluk.

Onze kern profielen

BOLD People is een recruitment- en detacherings-bureau. Al sinds 2002 matchen we professionals aan bedrijven. Van starters op de arbeidsmarkt met een HBO of WO afgeronde opleiding tot en met directie niveau. Hierbij hebben we ons gespecialiseerd in onderstaande kernprofielen:

Ben jij bold?

BOLD People is dé intermediair die verbindt en uit- daagt. Spring met BOLD in het diepe en waag de stap naar de financiële sector! Wij leiden jong talenten op tot bancairprofessionals. Een vrij- blijvend traject waarbij we jou helpen bij het vormgeven van jouw carriere.

Pak jij die kans?

Wij zorgen voor de uitdagende opdrachten zodat jij jezelf kan ontwikkelen en je CV een boost kan geven! Werken bij organisaties als ING, Volksbank en ABN Amro Opbouwen van een breed netwerk Behalen van diverse certificaten

Volg ons op instagram!